Wizyta następcy tronu Jordani księcia Hasana w Gdańsku / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia następcę tronu Jordani Hasana ibn Talal wraz z małżonką Sarvath al-Hassan wizytujących Gdańsk, 25 maja 1978 roku.