Powiatowy Komitet Organizacyjny Dni Przeciwgruźliczych w Malborku zawiadamia Obywateli miasta, że w niedzielę dnia 4-go grudnia 1949 r. Ruchoma wystawa przeciwgruźlicza. ([s.n.], 1949)
Afisz z inf. o wystawie.