Powiatowy Komitet Organizacyjny Dni Przeciwgruźliczych w Malborku zawiadamia Obywateli miasta, że w niedzielę dnia 4-go grudnia 1949 r. Ruchoma wystawa przeciwgruźlicza. - Powiatowy Komitet Organizacyjny Dni Przeciwgruźliczych (Malbork). (Malbork : [s.n.], 1949)
Afisz z inf. o wystawie.
Keywords: Zdrowie -- ochrona -- Polska -- Malbork -- 1945-1970.; Gruźlica -- Polska -- Malbork -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne