Georgius Pasch Gedanenses Professor Kilonienses - Bernigeroth, Johann Martin (1713-1767). ([Niemcy], 1750)
Przedstawia portret w popiersiu Georg Pasch.
W polu kompozycji poniżej portretu sygnatury autora: Bernigeroth sc.
W polu kompozycji pod portretem tytuł: Georgius Pasch Gedanenses Professor Kilonienses.
Miejsce i czas powstania na podstawie działalności autora.