Exlibris Antoniego Olszewskiego : Anno Domini M.D.C.X.X.I.I. / Edgar Norwerth. - Norwerth, Edgar Aleksander (1884-1950) ([wydawca nieznany], 1922)
W prostokątnej ramie z kwiatonami w narożnikach owal, w którym przedstawiono zamek ze zwodzonym mostem, u dołu napis: Exlibris Antoniego Olszewskiego, w owalnym obramowaniu napis: Anno Domini M.D.C.X.X.I.I.