Exlibris Antoniego Olszewskiego : Anno Domini M.D.C.X.X.I.I. - Norwerth, Edgar Aleksander (1884-1950).; Olszewski, Antoni (1879-1942). (Moskwa : [wydawca nieznany], 1922)
W prostokątnej ramie z kwiatonami w narożnikach owal, w którym przedstawiono zamek ze zwodzonym mostem, u dołu napis: Exlibris Antoniego Olszewskiego, w owalnym obramowaniu napis: Anno Domini M.D.C.X.X.I.I.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty, miejsce wydania i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Rosja -- 1900-1945.