Gdańsk - Wrzeszcz Politechnika Gdańska / fot. Z. Siemaszko. - Siemaszko, Zbyszko (1925-2015) (Krajowa Agencja Wydawnicza PSW Prasa Ksiązka Ruch, 1974)
Przedstawia budynek Politechniki Gdańskiej, ok. 1975 r.