Ex Libris E. [Elisabeth] Bauer / Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1965)
Przedstawia gałązkę z kwiatem, napis u góry po lewej stronie: Ex Libris, u dołu: E. Bauer. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem autograf aut. i data.