Ex Libris E. [Elisabeth] Bauer - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001).; Bauer, Elisabeth ([S. l.], 1965)
Przedstawia gałązkę z kwiatem, napis u góry po lewej stronie: Ex Libris, u dołu: E. Bauer. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem autograf aut. i data.
Imię właścicielki wg bibliogr.
Strona, dostęp 09.11.2017
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.