Ex Libris Tadeusz T. Gudzowski / Bronisław Tomecki. - Tomecki, Bronisław Józef (1905-1994) (1972)
Cerkiew widoczna zza gałęzi drzewa, u góry po prawej stronie słońce z napisem: Ex Libris, u dołu: Tadeusz T. Gudzowski. Data w obrębie kompozycji.