[Afisz. Incipit:] Zespół Teatralny Powiatowego Domu Kultury w Kwidzyniu wystawia ... komedię w 3 aktach "Niezły interes" R. Długosza i E. Maszewskiego ... ([wydawca nieznany], 1956)
Afisz informujący o przedstawieniu. Reżyseria St. Borowiecki.