[Afisz. Incipit:] Obwieszczenie. Na podstawie rozporządzenia Ministrów: Komunikacji, Administracji Publicznej, Ziem Odzyskanych ... / Wojewoda Gdański. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o obowiązku powtórnej rejestracji pojazdów mechanicznych.