[Afisz. Incipit:] Obwieszczenie. Na podstawie rozporządzenia Ministrów: Komunikacji, Administracji Publicznej, Ziem Odzyskanych ... - Województwo Gdańskie (Polska). Urząd Wojewódzki (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o obowiązku powtórnej rejestracji pojazdów mechanicznych.
Pod tekstem: Wojewoda Gdański w/z Dr B. Podhorski-Piotrowski vicewojewoda. Gdańsk, dnia 16 lipca 1947 r.
Dostępny również w formie elektronicznej.
Keywords: Transport -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970.; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- źródła