Kommissya Rządząca. [Inc.:] Gdy w teraźnieyszém położeniu Oyczyzy wielka część Obywatelów, przez swięty obowiązek śpieszenia na iey obronę, przez dostawianie woiennych potrzeb, opatrywanie Woysk Kraiowych i zagranicznych [...] : [Działo się Warszawie, na Sessyi dnia 30 miesiąca Stycznia 1807 roku / Gutakowski, Felix Łubieński, Jan Łuszczewski]. - Łuszczewski, Jan Paweł (1764-1812); Łubieński, Feliks (1758-1848); Gutakowski, Ludwik (1738-1811) (s.n., 1807)
Druk ulotny zaw. ustanowienie tymczasowe Sędziów Pokoju, z 30 Stycznia 1807.