[Afisz teatralny. Incipit] Słowik baśń Andersena w pięciu odsłonach / Teatr Łątek. ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o przedstawieniu 19.12.1951 r. Adaptacja sceniczna: Hanna Januszewska i Ewa Totwen, opracowanie plastyczne: Olga i Ewa Totwen, muzyka: Stanisław Prószyński.