[Afisz. Incipit] Odezwa prezydenta miasta do społeczeństwa celem poprawy stanu sanitarno-porządkowego / Piotr Stolarek. - Stolarek, Piotr (1908-1976) ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o obowiązkach utrzymania czystości w Gdańsku, 22.04.1950 r.