[Afisz. Incipit] Odezwa prezydenta miasta do społeczeństwa celem poprawy stanu sanitarno-porządkowego - Stolarek, Piotr (1908-1976). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o obowiązkach utrzymania czystości w Gdańsku, 22.04.1950 r.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.