Ex Libris mgr Stanisław Oczko E. Grabowski. - Grabowski, Edward (1904-1966) (1960)
Przedstawia młodzieńca w powłóczystych szatach, grającego na gitarze. Z prawej strony napis: Ex Libris mgr Stanisław Oczko. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.