Polski Czerwony Krzyż - Zarząd Wojewódzkiego Odziału w Gdańsku i SFOS - Miejski Komitet Odbudowy Gdańska i Warszawy w Gdańsku organizują wielką loterię fantową. ([s.n.], 1958)
Afisz inform. o loterii, która miała miejsce 30.11.1958 r.