Ex Libris Tadeusza Solskiego - Tyrowicz, Ludwik (1901-1958).; Solski, Tadeusz (1884-1966). (Lwów, 1937)
Widok na Kopiec Unii Lubelskiej we Lwowie, napis: Ex Libris Tadeusza Solskiego.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty, miejsce powstania, nazwa techniki graficznej i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1900-1945.