Marienburg : das Tor nach Ostpreußen. (Marienburg : Verkehrsverein e.V. Marienburg, 1937)
Folder turystyczny reklamujący Malbork.
Keywords: Malbork (Polska) -- 1900-1945 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.