Gdańsk : Stocznia Gdańska SA / Foto mgr Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (Foto mgr Karol Nowaliński ul. Mickiewicza, 1992)
Przedstawia różne ujęcia Stoczni Gdańskiej od strony Martwej Wisły.