Gdańsk : Stocznia Gdańska SA - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk : Foto mgr Karol Nowaliński ul. Mickiewicza, 1992)
Przedstawia różne ujęcia Stoczni Gdańskiej od strony Martwej Wisły.
Tytuł ołowkiem na rewersie.
Data ołówkiem na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Stocznia Gdańska -- 1970-2000 -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk