Dom przy ulicy Chlebnickiej, strona północna [!] / fot. Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1980)
Przedstawia gotycką fasadę domu przy ul. Chlebnickiej w Gdańsku, pierzeja południowa, ok. 1987 r.