Teatr Rąk coto : ZSP Gdańsk / Łajming. - Łajming, Włodzimierz (1933-2022) ([wydawca nieznany], 1960)
Na plakacie motyw ryciny Johna Bulwera "Chirologia, or the Naturall Language of the Hand" przedstawiająca alfabetyczny układ gestów dłoni, każdy gest podpisany łacińską nazwą.