Teatr Rąk coto : ZSP Gdańsk - Łajming, Włodzimierz (1933-2022) (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1960)
Na plakacie motyw ryciny Johna Bulwera "Chirologia, or the Naturall Language of the Hand" przedstawiająca alfabetyczny układ gestów dłoni, każdy gest podpisany łacińską nazwą.
Przy prawej krawędzi nazwisko autora plakatu.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Pantomima; Teatr; Teatr studencki; Kultura studencka; Życie artystyczne; Gdańsk (woj. pomorskie); Plakat