[Afisz. Incipit] We wtorek, dnia 14-go stycznia 1947 roku ... odbędzie się w sali Kinoteatru "Polonia" w Oliwie, ulica Armii Czerwonej Wielki Wiec Wyborczy ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o wiecu wyborczym Miejskiego Komitetu Wyborczego Stronnictw Bloku Demokratycznego.