[Afisz. Incipit] Dnia 22 lipca 1944 roku powołany został przez Krajową Radę Narodową Polski Komitet Wyzwolenia Narodowego ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o obchodach rocznicowych uchwalenia Manifestu PKWN 21-22 lipca w Malborku.