Medal. Armia Krajowa Batalion Zośka 1943-1983. ([Światowy Związek Żołnierzy Armii Krajowej], 1983)
Medal. Awers: na tle ceglanego muru trzy emblematy: po środku znak Batalionu "Zośka". z lewej Krzyż Virtuti Militari, po prawej znak Grup Szturmowych Szarych Szeregów, napis: Armia Krajowa Batalion Zośka. Rewers: Na tle muru Znak Polski Walczącej, z boku napis: Wrzesień 1943-1983, u dołu: 40-Rocznica Utworzenia Batalionu Kedywu KG.