Zweites Philharmonishes Konzert / Philharmonische Gesellschaft. ([s.n.], 1926)
Program koncertu, który odbył się w Gdańsku w Friedrich-Wilhelm-Schützenhaus (Dom strzelecki Fryderyka Wilhelma) 27 października 1926 r.