Zweites Philharmonishes Konzert - Philharmonische Gesellschaft (Gdańsk). (Danzig : [s.n.], 1926)
Program koncertu, który odbył się w Gdańsku w Friedrich-Wilhelm-Schützenhaus (Dom strzelecki Fryderyka Wilhelma) 27 października 1926 r.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- źródła; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- życie artystyczne