Stasys Eidrigevičius W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1986)
Przedstawia samolot z papieru. U dołu napis: Stasys Eidrigevičius. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.