[Pejzaż] - Wojnarski, Jan (1879-1937). ([Kraków], 1920)
Przedstawia pejzaż wiejski z chatami, pasącym się koniem i drzewami w tle.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Miejsce powstania według działalności autora.
Data powstania według działalności autora.
Na odwrocie w fioletowym tuszu pieczęć autora: Jan Wojnarski.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1900-1945.