Poezja historyków literatury : przypadek Dariusza Cezarego Maleszyńskiego = Poetry by literary historians : the case of Dariusz Cezary Maleszynski / Ewa Borkowska. - Borkowska, Ewa (nauki filologiczne)
Zakres i treść: próba uporządkowania pojęć, poeta - staropolanin.