Ulica Św. Ducha, przed odbudową [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1945)
Przedstawia ulicę Św. Ducha, widok w kierunku Bramy Św. Ducha po prawej widoczna Kaplica Królewska, 1953 r.