[Stanisław Mikulski jako Hanss Klos w "Stawce większej niż życie"] / Adam Bogacz. - Bogacz, Adam (fotografia) (1967)
Przedstawia plan filmu "Stawka większa niż życie". Odcinek "Cafe Rose", kręcony Gdańsku, 1967 r.