Ulica Bogusławskiego - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1980)
Przedstawia budynek banku przy ulicy Bogusławskiego 2, około 1985 r.
Autor i tytuł ołówkiem na rewersie. Data według przedstawienia i inwentarza PAN BG.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Lata osiemdziesiąte (dwudziesty wiek) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie