Ex Libris Jana Szczepankiewicza - Grabowski, Edward (1904-1966).; Szczepankiewicz, Jan. ([S.l.], 1960)
Przedstawia mężczyznę grającego na fortepianie pod drzewem. U dołu napis: Ex Libris Jana Szczepankiewicza. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.