Rozporządzenie porządkowe wojewody gdańskiego z dania 26 kwietnia 1949 r. : w sprawie ochrony lasów przed pożarami / St. Zrałek. - Zrałek, Stanisław (1907-1954) ([s.n.], 1949)
Rozporządzenie ówczesnego wojewody gdańskiego.