[Afisz. Incipit:] Piątek, dnia 22 lipca 1955 r. o godz. 17.00 z okazji Święta Odrodzenia koncert muzyki operowej ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o koncercie w Muszla Koncertowa Sopot Molo.