Ausstellung für Verwundeten u. Krankenfürsorge im Kriege [Peter Behrens]. - Behrens, Peter (1868-1940) ([s.n., 1915)
Plakat inf. o wystawie w gdańskiej Sporthalle (dziś znajduje tam się Opera Bałtycka) od połowy września do października ca 1915 r. pośw. opiece rannych na froncie żołenierzy.