[Afisz. Incipit] Zarządzenie na podstawie zarządzenia ... / A. Brzezowski. - Brzezowski, A. ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o obowiązkowym spędzie koni, mułów i osłów w związku z nosacizną 21.01.1948.