[Afisz. Incipit] Zarządzenie na podstawie zarządzenia ... - Brzezowski, A. (Elbląg : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o obowiązkowym spędzie koni, mułów i osłów w związku z nosacizną 21.01.1948.
Keywords: Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- źródła