[Afisz. Incipit:] Ojczyzna w potrzebie! [...]. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1981)
Sztrajfa z hasłem propagandowym z okresu stanu wojennego.
Data wydania na podstawie treści.
Keywords: Propaganda -- Polska -- 1970-2000 -- druki ulotne; Polska -- 1981-1983 (Stan wojenny) -- druki ulotne