[Afisz. Incipit] Powiatowy Zarząd Związku Samopomocy Chłopskiej w Kwidzyniu orgnizuje pierwszą wystawę rolniczą ... (Kwidzyn : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o wystawie Związku Samopomocy Chłopskiej w Kwidzyniu 26-29.10.1947 r.
Keywords: Kwidzyn (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.