Ex Libris Ruda Klinkovský / C. - Cinybulk, Vojtech (1915-1994) ([wydawca nieznany], 1967)
Arlekin z różą w ręku, po bokach napis: Ex Libris Ruda Klinkovský. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf artysty.