Nobilissima Domina Domina Christina Renata Zorn Dynasta De Plobsheim Nata Bartsch De Demuth - Chéreau, Jacques (1688-1776). ([Francja], 1716)
Przedstawia portret w popiersiu Christiny Renaty Zorn de Plobsheim (1692-1716).
Wokół portretu tytuł - podpis: Nobilissima Domina Domina Christina Renata Zorn Dynasta De Plobsheim Nata Bartsch De Demuth. Nata 5. Jan. 1692. Denata 13 Decemb. 1716.
W lewym dolnym rogu w polu kompozycji sygnatura autora: Chereau fecit.
Miejsce i czas powstania na podstawie działalności autora i biografii portretowanej.
Keywords: Grafika -- Francja -- 18 w