Dom Towarzystwa Przyrodniczego i Brama Mariacka od strony Motławy / Foto Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1979)
Przedstawia Dom Towarzystwa Przyrodniczego i Bramę Mariacką, widok z Ołowianki.