Dom Towarzystwa Przyrodniczego i Brama Mariacka od strony Motławy - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1979)
Przedstawia Dom Towarzystwa Przyrodniczego i Bramę Mariacką, widok z Ołowianki.
Tytuł ołowkiem na rewersie.
Data ołówkiem na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Brama Mariacka (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk