Weinkarte - A. Ulrich, Weingroßhandlung ([Gdańsk : s.n., 1931)
Cennik winiarni w przedwojennym Gdańsku, która znajdowała się na Brotbänkengasse 16 (Chlebnicka).
Data i miejsce wyd. na pdst. treści.
Keywords: Handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Sklepy -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Wino -- produkcja i handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.